Стало відомо, хто очолив "Національний центр Олександра Довженка"

Комісія з конкурсного відбору прийняла рішення про обрання генеральним директором державного підприємства "Національний центр Олександра Довженка" Івана Козленка, який раніше вже обіймав цю посаду

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Интерфакс-Украина

"За результатами заслуховування конкурсних пропозицій учасників конкурсного відбору на заміщення вакантної посади генерального директора державного підприємства "Національний центр Олександра Довженка", що відбувся 12 січня, комісія з проведення конкурсного відбору прийняла рішення визнати переможцем конкурсного відбору на посаду генерального директора державного підприємства "Національний центр Олександра Довженка "Козленка Івана Васильовича, конкурсна пропозиція якого визнана найкращою", - повідомляється на сайті Міністерства культури у вівторок, 12 січня.

За інформацією ЗМІ, у конкурсі взяло участь дві людини - колишній директор цього Центру Козленко і колишній співробітник Центру Сергій Бей-Беспалько.

Козленко займав пост директора Центру Довженка протягом року. В грудні 2015 року термін його контракту закінчився, був оголошений конкурс на цю посаду.

Міністр культури має підписати наказ про призначення Козленка на посаду та укласти з ним контракт.