У Голлівуді хочуть екранізувати "Аеропорт" Лойка

Роман про війну на сході Україну російського журналіста та письменника Сергія Лойка запропонувала екранізувати одна з голлівудських компаній

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на повідомлення благодійної організації Razom for Ukraine у Facebook.

Військовий роман Сергія Лойко "Аеропорт" вийшов у друк в Україні у вересні 2015 року і одразу став бестселером. Письменник і військовий журналіст із 2014 року висвітлює війну на сході України. За словами автора, книгу він писав про війну між Росією та Україною, так як "інакше назвати це не можна". 

На сьогодні тираж книги складає 40 тис. примірників. Видавництва Польщі, Грузії, Естонії, Голландії та інших країн придбали права на переклад і друк книги іншими мовами. 

"Одна з Голлівудських студій запропонувала автору екранізувати книгу. А тепер книга доступна у продажу в США", - повідомляють в організації Razom for Ukraine.

"З самого початку я зрозумів, що це повинен бути саме роман, тому що в хроніці, в документальному свідоцтві неможливо виразити всю глибину трагедії, підлості, героїзму, ненависті, пристрасті, що притаманні цій війні. Я не міг розповідати про неї холодним, відстороненим тоном літописця", -зазначав сам Лойко у своєму блозі про книгу.