З "Волині" знімуть очки, якщо вона цього тижня не погасить борги

Луцький футбольний клуб "Волинь" має декілька днів, щоб уникнути зняття 9 очок в чемпіонаті України

Федерація футболу України "настійно рекомендує" "Волині" розібратися з боргами до 17 січня, бо до неї застосують жорсткі санкції у вигляді очкових штрафів, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Sport Arena.

У кінці грудня Федерація футболу України пригрозила луцькій "Волині" зняттям очок за невиконання фінансових зобов'язань перед гравцями. Тоді ультиматум не мав чіткого дедлайну.

Йдеться про програні клубом в Лозанні справи з виплати боргів Іссе Ндойє, Максиму Старцеву, Сергію Пилипчуку, Душану Савичу і низці іншим футболістам. "Волинь" уже місяць намагається домовитися з футболістами. Деякі готові поступитися клубу й отримати частину грошей, інші ж наполягають на повній виплаті боргу.

Найважча ситуація із заборгованостями сенегальському кіперу Іссе Ндойє - йому винні приблизно $900 тис. Якщо агенти футболіста і "Волинь" не домовляться до 17 січня, луцький клуб оштрафують на дев'ять очок, зароблених цього сезону.

Невиплата заборгованостей загрожує луцькій команді не лише зняттям очок, але і вже призвела до заборони заявляти нових футболістів на другу частину нинішнього сезону.