"Мажору", який у Києві на джипі задавив людину, висунули підозру

"Мажору" Толстошеєву, чий джип задавив на смерть потерпілу Прилуцьку і завдав тілесних ушкоджень потерпілому Вікарчуку, висунуто підозру у скоєнні злочину передбаченого ч.2 ст. 286, що виразилося у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого

Про це повідомив директор Департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко, передає Еспресо.TV з посиланням на його Facebook.

"Керівництвом ГУ НП у м. Києві хід розслідування у даному провадженні взято на контроль. Поліція дуже не рекомендує підозрюваному, який стверджує, що раптово втратив свідомість за кермом через вроджену серйозну хворобу, намагатися втекти від правосуддя. Дмитро Гнап, зрозумій, що для підготовки підозри, її погодження із прокуратурою і вручення підозрюваному потрібен час. Ніхто нікого від відповідальності не ховатиме", - написав Шевченко.

Нагадаємо, 9 січня, у столиці на метро Лівобережна  джип із донецькими номерами на великій швидкості вилетів на тротуар та наїхав на продавчиню стихійного ринку, яка загинула. Згодом стало відомо, що винуватець ДТП - Станіслав Андрійович Толстошеєв - син бізнесмена Андрія Толстошеєва з Дружківки Донецької області. Він перебуває в одній зі столичних приватних клінік. Батьки Толстошеєва стверджували, що в нього вроджений порок серця.