Російського коментатора погнали з ефіру за пиятику, - ЗМІ

Російського коментатора Василя Уткіна відсторонили від ефіру на каналі "Матч ТВ" за те, що він коментував матч Ліги чемпіонів у стані алкогольного сп’яніння

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Інтерфакс".

"Причиною відсторонення коментатора є дисциплінарне порушення, а саме нетверезий стан, в якому Василь Уткін вийшов в ефір 9 грудня 2015 під час гри Ліги чемпіонів "Байєр" - "Барселона", - заявило джерело, знайоме із ситуацією.

Сам коментатор спростував звинувачення. Він заявив, що не вживав спиртного.

"Я не хочу виглядати людиною, яка виправдовується, я просто наводжу факти, які мали місце. Природно, я не буду надсилати вам медичні довідки про те, чим я хворію, від чого я страждаю, це моя особиста справа. Я про це говорю тільки тому, що це виявилося в епіцентрі такої ситуації", - сказав Уткін.

За словами коментатора, він не знає, коли зможе повернутися в ефір. Раніше Уткін розповів про те, що помилявся під час передачі через хронічне порушення сну - медично підтвердженого захворювання.

9 грудня Уткін у прямому ефірі коментував матч Ліги чемпіонів між німецьким "Байєром" та іспанською "Барселоною" (1:1). Під час трансляції він допустив низку безглуздих помилок. Наприклад, коментатор назвав голкіпера "Барселони" Андре Тер Штегена воротарем ЦСКА. В іншому епізоді матчу журналіст назвав каталонців футболістами "Ростова".