Янукович очолив рейтинг корупціонерів світу

Повалений український президент Віктор Янукович очолив рейтинг найбільш корумпованих осіб у світі за версією міжнародної організації Transparency International

Про це повідомляється на сайті організації, передає Еспресо.TV.

"Він вийшов на перше місце в голосуванні за найбільш кричущі випадки елітарної корупції Unmask the Corrupt. А це значить, що його корупційні зловживання розслідуватимуть кращі детективи планети завдяки світовій мережі Transparency International", - наголошується у повідомленні.

В організації зазначили, що голосування триває до 10 лютого.

"Не даймо колишньому власнику Межигір’я втратити свою пальму першості! Голосуймо за нього на сайті www.unmaskthecorrupt.org", - закликають в Transparency International.

За два місяці голосування за найбільш кричущі випадки елітарної корупції понад 11 400 осіб віддали свій голос за те, щоб корупційну справу Януковича розслідували найкращі детективи світу. Він опинився на першому місці, залишивши позаду себе державну компанію Бразилії "Петробрас" із 11 181 голосами та сенатора Домініканської республіки Фелікса Баутісту з 9587 голосами.

Після підбиття підсумків голосування організатори конкурсу сконцентруються на розслідуванні двох найбільш кричущих випадках корупції, які оберуть люди.