Бойовики перекинули під Кіровськ 140 бійців і "Гради"

Фіксується різке нарощування сил і засобів терористів поблизу населених пунктів Голубовське, Донецький і Жолобок, що на Луганщині

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

За його інформацією, під прикриттям "батальйонних тактичних навчань" в районі Алчевська і Перевальського бойовики нарощують так зване "Стаханівське" угрупування. Зафіксоване перекидання в район Стаханова трьох танків, шість БМП-1 і двох МТ-ЛБ.

У район на схід від Кіровська перекинута батарея 122-мм РСЗВ "Град" із п'яти установок БМ-21. Туди ж з боку Алчевська перекинуто піхотний підрозділ терористів чисельністю до 140 осіб.

Зафіксовано інтенсивне підвезення предметів матеріально-технічного постачання, паливно-мастильних матеріалів та боєприпасів у бік підрозділів російсько-терористичних військ, дислокованих поблизу Докучаєвська та Оленівки.

Поблизу населених пунктів Обільне і Павлоградське помічено розгортання командного пункту артилерії, туди прибули КШМ-1 і два авто-кунга типу Р-149.

З боку Макіївки в напрямку Єнакієвого і Вуглегірська пройшли чотири БТР-80, дві БМП-2, а також шість армійських вантажівок.

На залізничну станцію Краснодон прибули шість вагонів, три платформи із затентованими шістьма ББМ. Станція оточена силами місцевої комендатури.

Угруповання терористів біля Моспиного посилене чотирма установками 2С1 122-мм САУ "Гвоздика" ППРУ і ще одним звичайним МТ-ЛБ.

З боку Тельманового у напрямку Красного Октября і Нової Мар'ївки перекинуто 10 одиниць ББМ і взвод піхоти.