Депутат-критик визнав авторитет Кадирова після розмови з "представниками чеченського народу"

Після "чоловічої розмови" з "дуже відомою людиною" та спілкування з представниками чеченського народу депутат міськради Красноярська Костянтин Сенченко "переконався в авторитеті" Рамзана Кадирова

Про це сам Сенченко написав на своїй сторінці в Facebook повідомляє Еспресо.TV.

Загальну увагу Сенченко привернув після того, як написав попередній пост, в якому назвав Рамзана Кадирова ганьбою Росії.

"Підкреслюю, це була приватна розмова, яка тривала досить довгий час. Під час неї були висловлені взаємні претензії та наведені різні аргументи. Це була чоловіча розмова, за результатами якої ми дійшли згоди в тому, що в будь-якому випадку та будь-яких розбіжностей необхідно намагатись знайти компроміс та вести діалог в коректній формі та не принижуватись до особистих образ", - пише Сенченко.

 

"У ході цієї розмови і спілкуванні сьогодні з представниками чеченського народу я переконався в авторитеті лідера Чеченської республіки. Думку людей не можна не брати до уваги, якщо вони дійсно поважають Рамзана Кадирова і дуже сильно ображаються на висловлювання проти їхнього лідера", - додав красноярський депутат.