Кадировський канал збрехав про вибачення сибірського депутата

Депутат міської ради Красноярська Костянтин Сенченко стверджує, що не спілкувався з журналістами "Грозный ТВ" і, відповідно, не вибачався за те, що назвав Кадирова ганьбою Росії

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Эхо Москвы".

У четвер телекомпанія "Грозний ТВ" продемонструвала в своєму ефірі аудіозапис, на якому, за словами журналістів, нібито Сенченко просить вибачення у голови Чечні Рамзана Кадирова.

Як пише "Эхо Москвы", радіостанція зв'язалась з Костянтином Сенченко і він сказав, що з журналістами "Грозний ТВ" та російського пропагандистського телеканалу LifeNews не розмовляв.

За словами Сенченка, аудіозапис, на якому від його імені були принесені вибачення Рамзану Кадирову - це фрагмент його приватної бесіди.

Виданню "Газета.Ru" депутат сказав, що фразу з вибаченнями вирвано з контексту. За словами Сенченка, він мав бесіду на різні теми з неназваним високопосадовим чиновником. Частина бесіди потрапила в розпорядження журналістів.

За словами Сенченка, він не очікував, що його висловлювання у Facebook дійдуть до самого Рамзана Кадирова і пояснив, що подібним чином хотів привернути увагу громадськості до інших проблем.