У штабі констатують покращення ситуації в зоні АТО

Сьогодні, 15 січня, ситуація в зоні проведення АТО суттєво покращилась

Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

Бойовики проросійських збройних бандформувань лише 17 разів застосовували зброю проти українських воїнів. Всі епізоди порушення противником режиму "повної тиші" зафіксовані біля тимчасово окупованого Донецька та на Горлівсько-Світлодарській дузі.

"Зокрема, найбільше обстрілів загарбники здійснили по наших позиціях в районі Мар’їнки. Там вони застосовували стрілецьку зброю та гранатомети різних систем. По опорних пунктах сил АТО біля Пісків, Опитного та південніше Авдіївки противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї. "Працював" там і ворожий снайпер", - йдеться у повідомленні.

Північніше Горлівки кремлівські найманці обстрілювали зі стрілецької зброї н.п. Новгородське, з автоматичних станкових гранатометів – Майорськ.

"Східніше в бік українських воїнів, які несуть службу неподалік Луганського, бандити відкривали вогонь з протитанкових ракетних комплексів. А неподалік Троїцького, що на межі Донецької та Луганської областей, окупанти застосовували станковий протитанковий гранатомет", - додали у прес-центрі.

Нагадаємо, за минулу добу жоден український воїн не загинув.