У спеціальному епізоді серіалу "Друзі" не буде Чендлера

Актор Метью Перрі не братиме участі у зйомках спеціального двогодинного випуску серіалу, який з'явиться на каналі NBC 21 січня 2016 р.

Про це повідомляє Vanity Fair, передає Еспресо.TV.

Як заявила представниця актора Ліза Кастелер, Перрі знаходиться в Лондоні, де зайнятий на передпрем'єрних репетиціях театральної постановки "Кінець довгого очікування". Кастелер додала, що керівник NBC Entertainment Роберт Грінблатт добре знав про це, анонсуючи воз'єднання "Друзів".

"Метт міг би записати якесь відеопослання для цього проекту. Але це не те воз'єднання, на яке розраховують люди", - сказала Ліза Кастелер.

Раніше повідомлялося, що спецвипуск стане даниною поваги телепродюсеру Джеймсу Берроузу, і в його зйомках візьмуть участь основні актори телесеріалу: Кортні Кокс (Моніка), Дженніфер Еністон (Рейчел), Ліза Кудроу (Фібі), Метт Леблан (Джо) і Девід Швіммер (Росс).

Серіал "Друзі" (Friends) йшов на каналі NBC з 1994 року. Він визнаний одним з кращих комедійних проектів в історії американського телебачення. Перший епізод подивилося 22 мільйони осіб, а останній тільки в США - понад 50 млн. За десять років існування акторська і режисерська команда зібрала безліч нагород, у тому числі шість статуеток "Еммі", "Золотий глобус", десять премій People's Choice Awards.

Крім "Друзів", де Меттью Перрі виконав роль Чендлера, актор знімався в таких серіалах, як "Клініка", "Правильна дружина", "Дивна парочка", і фільмах "Танго втрьох", "Дев'ять ярдів", "Шахраї".