Бойовики цілу добу поливали вогнем сили АТО від Пісків до Авдіївки

Російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують обстрілювати позиції українських військ і цивільні об'єкти

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

За його інформацією, під час обстрілів бойовики застосовують вогнепальну зброю, ручні та станкові гранатомети, 82-мм і 120-мм міномети, зенітні установки ЗУ-23-2.

Протягом останніх діб також було зафіксовано використання терористами бронетехніки (штатне озброєння БМП-1, 2 та БТР-80).

"Зокрема, в смузі від н. п. від Піски до південних околиць Авдіївки терористи протягом доби вели практично перманентні обстріли позицій сил АТО", - написав Тимчук.

Він зазначив, що в районі Пісків піхотна група бойовиків (до 20 осіб) висунулася з боку Другого Майданчика до нейтральної смуги, зайняла позиції і після обстрілу з 82-мм мінометів відкрила вогонь зі стрілецької зброї та РПГ з опорного пункту українських військ в районі недобудованого шляхопроводу.

Також терористи вели обстріл з боку Жабуньків і "Вольво-центр-Донецьк", з боку Донецького аеропорту, а також зруйнованої радіолокаційної станції, з боку західної та північної частини Спартака (вогонь вівся з великокаліберних кулеметів, СПГ-9, АГС-17).