Еспресо.TV залишається лідером серед національних новинних телеканалів

"Воля" склала рейтинг телеканалів за показниками внутрішнього перегляду абонентів за грудень

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Медіаняню".

Найбільший провайдер кабельного телебачення продовжує працювати над альтернативою теледослідженню Nielsen. Днями компанія "Воля" втретє публічно ознайомила телеринок з рейтингами внутрішнього телеперегляду 25 тис. абонентів ОТТ (IPTV) за грудень.

Місця в першій десятці, як і раніше, займають лише українські національні канали першого і другого ешелонів, що практично збігається з даними Nielsen.

У рейтингах "Волі" російський інформаційний мовник "Дождь" стабільно відкриває другу десятку, а канал Еспресо.TV залишається на 13 місці, лідируючи серед національних новинних телеканалів. Інформаційний лідер панелі Nielsen - "112 Україна" - в даних "Волі" залишився на 19 місці.

"Воля" нагадує, що в даних вказано кількість кліків 174 телеканалів ОТТ-послуги з порогом 30 секунд. Послуга доступна 25 тис. домогосподарств у 18 містах України з населенням більше 50 тис. осіб. Загальним рейтингом провайдер обіцяє ділитися кожен місяць 15-го числа через свою асоціацію - "Телекомпалати". Даних з кореляцією за часом перегляду поки не буде.