Виконання Мінських угод не зайшло в глухий кут, - Гризлов

Росія не розглядає ситуацію, яка склалася з реалізацією Мінських угод, як глухий кут

Про це в інтерв'ю "Комерсанту" заявив представник Росії в контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Борис Гризлов, повідомляє Еспресо.TV.

"Ми не розглядаємо поточну ситуацію як глухий кут. Є безліч шляхів і проривних варіантів дії. Моє завдання - роз'яснити це учасникам процесу. Але у мене немає сумнівів, що в даний час ми можемо серйозно просунутися в реалізації Мінських угод. Мої зустрічі і в Києві, і у Мінську це тільки підтверджують", - наголосив він.

Гризлов зазначив, що альтернативи Мінським угодам не існує, тому Росія погодилася на продовження дії мінського формату в 2016 році.

"Кожен з пунктів комплексу заходів повинен бути реалізований, і якщо для цього буде потрібен додатковий час, то всі сторони мають докласти максимум зусиль для того, щоб виконати домовленості", - заявив представник Росії.

Говорячи про вимогу президента України Петра Порошенка визначити конкретні терміни виконання положень Мінських домовленостей, Гризлов зауважив, що контактна група може прийняти подібне рішення.