Більше кілограма наркотиків за добу правоохоронці вилучили на Луганщині

Приблизно кілограм марихуани та 300 г маку виявили та вилучили луганські поліцейські упродовж доби

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Нацполіції.

"Так під час особистого огляду мешканця с. Тошківка 1976 р.н. співробітники кримінальної поліції спільно з дільничними інспекторами Попаснянського відділу поліції виявили та вилучили 500 г марихуани. У ході проведення санкціонованого обшуку по вул. Титова с. Новомикільське співробітники Кремінського відділу поліції виявили та вилучили 50 г марихуани, що належать господареві будинку 1969 р.н.", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу у ході проведення огляду житла по вул. Луначарського м. Золоте – 2 за місцем мешкання чоловіка 1988 р.н., співробітники Попаснянського відділу поліції виявили та вилучили 400 г марихуани та головки маку вагою 300 г.

Також на вул. Першотравневій м. Лисичанськ, в ході проведення особистого огляду місцевого мешканця 1994 р.н., співробітники Лисичанського відділу поліції виявили та вилучили 10 г марихуани.

Вилучене спрямовано на дослідження. Дані факти внесено до ЄРДР та кваліфіковано за ст. 309 КК України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту".