Тренер Дженіфер Лопес розкрила секрет її дієти для стрункості

Відомий тренер знаменитостей Трейсі Андерсон розповіла про дієту однією з найсексуальніших жінок планети – 46-річної американської співачки і акторки Дженніфер Лопес

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на журнал People.

В інтерв'ю з американським тижневиком особистий тренер Лопес зізналася, що зірка віддає перевагу винятково органічним продуктам харчування, а також не вживає перероблену або заздалегідь приготовану їжу.

"Я можу назвати її дієту дуже "чистою". Це дозволяє покращувати результати тренувань та всіх процедур, які вона робить. Вона вживає лише органічні продукти харчування, її дієта продумана до найдрібніших деталей і складається з високоякісних білків і їжі з великою кількістю поживних речовин. Її дієта виключає оброблені продукти, все тільки свіже", - говорить Андерсон.

Тренер також додала, що Лопес вміє контролювати власні бажання, що важливо для підтримки форми. Крім того, за твердженням фахівця, дотримуючись дієти важливо пам'ятати про те, що вона допоможе не тільки зберегти зовнішню привабливість, але і залишатися здоровим:

"Те, що відбувається всередині нас відображається на тому, що відбувається з нашою зовнішністю. Дженніфер дуже щаслива людина і це, безумовно, позначається на її зовнішності. Вона любить життя, а любов до життя, у свою чергу, проявляється в турботі про своє тіло і здоров'я", - додає вона.

У свою чергу, сама Лопес одного разу зізналася, що з віком навчилася обмежувати себе в деяких улюблених продуктах харчування:

"Протягом багатьох років я усвідомлювала важливість підтримки здорової дієти. Я все ще можу дозволити собі деякі улюблені і не дуже корисні продукти, але все ж, обмежую себе і знаю міру. Враховуючи той факт, що я часто в роз'їздах, я вважаю вкрай важливим продумувати свою дієту заздалегідь і завжди мати під рукою корисні снеки для перекусу – овочі і фрукти", - заявила вона.