Біля Горлівки відбувся бій між силами АТО і бойовиками

У районі селища Широка Балка, що неподалік від Горлівки на Донеччині, відбулося бойове зіткнення між українськими військовими і терористами

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

"У районі Широкої Балки піхотна група бойовиків спробувала під прикриттям щільного вогню АГС-17 і великокаліберних кулеметів вийти на позиції біля передових спостережних і опорних пунктів сил АТО (північний схід Новоселівки) і обстріляти їх зі стрілецької зброї і РПГ", - написав Тимчук.

Він зазначив, що в результаті зіткнення, після відкриття вогню у відповідь, терористи відійшли в глибину своїх бойових порядків.

Загалом, за інформацією Тимчука, протягом останніх діб російсько-терористичні війська на Донбасі дещо знизили активність, хоча в цілому бойові дії тривають.

Під час обстрілу позицій сил АТО бойовики використовували, крім стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів, 82-мм міномети, гранатомети і зенітні установки ЗУ-23-2.