Терористи стягнули під Алчевськ 2 тисячі бійців і 150 одиниць техніки

У смузі Первомайськ - Стаханов - Брянка спостерігається зосередження сил і засобів російсько-терористичних військ - щонайменше 2 тисячі осіб особового складу бойовиків і до 150 одиниць військової техніки

Зміст

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

"Продовжується перекидання додаткових підрозділів бойовиків у даний район, дотримуються заходи з прихованого пересування озброєнь. Н. п. Первомайськ закритий на в'їзд для цивільних осіб (крім жителів з місцевою реєстрацією), на дорогах терористи організували посилені патрулі", - зазначив Тимчук.

За його інформацією, у Стаханові відзначається посилене вербування місцевих жителів для створюваних нових підрозділів, на підприємства міста направлені листи про надання списків військовозобов'язаних. Зокрема, вербування ведеться на базі Стахановського центру зайнятості.

  • В районі селища Широка Балка, що неподалік від Горлівки на Донеччині, відбулося бойове зіткнення між українськими військовими і терористами.