Як "борець" з російською опозицією Кадиров у санях поїхав на "джихад"

Головною новиною чеченського телеканалу "Грозний ТБ" у четвер стало катання Рамзана Кадирова на санях

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на МК.

У повідомленні йдеться, що разом з "соратниками" Кадиров з ранку вирушив до туристичного комплексу "Кезеной-ам", який, на його думку, є "одним з найкрасивіших куточків Чечні".

Прокотившись на санчатах, Кадиров з "соратниками" пересів на снігоходи, після чого з перервою на намаз повернувся в Грозний.

Після появи цього сюжету інтернет одразу ж вибухнув жартівливими коубами на цю тему.
Так, користувач "MinPeremogi" опублікував коуб, як Кадиров їде на "джихад".

Цей же користувач "вклеїв" у це відео президента-втікача Януковича.

Зазначимо, що протягом останнього часу висловлювання глави Чечні Рамзана Кадирова є однією з головних тем, яку висвітлюють у російських пропагандистських ЗМІ.

  • Нагадаємо, 14 січня депутат міської ради Красноярська Костянтин Сенченко на своїй сторінці у Facebook назвав голову Чечні "ганьбою Росії" та запропонував йому "йти подалі". Пост депутата став реакцією на заяви глави Чечні Рамзана Кадирова про те, що представники позасистемної опозиції - це вороги народу і зрадники.
  • Потім останній стверджував, що не спілкувався з журналістами "Грозный ТВ" та російського пропагандистського телеканалу LifeNews, в ефірі яких прозвучали його слова з вибаченнями на адресу Кадирова.
  • У Раді з питань прав людини при президенті Росії назвали висловлювання глави Чечні Рамзана Кадирова про опозицію неконституційними.
  • Кадиров опублікував відео з вибаченнями депутата.
  • У Чечні вчителів та держслужбовців зганяють на нібито стихійний мітинг на підтримку голови Чечні Рамзана Кадирова, який має відбутися в п'ятницю, 22 січня.