Через рік-два ми отримаємо поліцію, яка буде служити й захищати, а не карати й кришувати,- Шкіряк

Через рік-два в Україні буде така поліція, яка справді буде служити та захищати народ України, а не карати й кришувати

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк в ефірі програми "Політклуб Віталія Портникова" на каналі Еспресо.TV.

"Власне, якщо говорити про Міністерство внутрішніх справ, насправді у нас сьогодні, дякувати Богу, є дуже великі зрушення. Ви знаєте, цю реформу багато хто критикує, бо безумовно велика кількість і колишніх чиновників і, до речі, представників нинішньої влади, хотіли би в правоохоронній системі залишити все як є. Їх сьогодні не влаштовує очищення, вони сьогодні протестують і вкидають надуману інформацію, - про те, що ми не зберігаємо скажімо так, мовити професійний склад", - розповів Шкіряк.

За його словами, така інформація неправдива.

"Безперечно сьогодні  головне завдання міністерства внутрішніх справ це - в якомога коротший термін, враховуючи і скорочення, і очищення, і переформатування ментальності в першу чергу самого правоохоронця не втратити ефективність діяльності і налагодити систему управління правоохоронними структурами, щоб люди відчули той позитив, на який ми сьогодні всі налаштовані. Повірте, рік-два і ми отримаємо нову, ефективну, дієву поліцію, яка буде служити й захищати, а не карати й кришувати", - додав радник.