Рекордний День Соборності: У Лисичанську понад тисяча школярів створили прапор України

У Лисичанську 1 тис. 215 школярів встановили рекорд, створивши прапор України

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Лисичанської міськради.

"22 січня 2016 учні загальноосвітніх шкіл № 12, 13, 27, 30 з нагоди Дня Соборності України зібралися разом, символізуючи єдність і соборність нашої країни, сходу і заходу. Всі учасники флешмоб-акції вишикувалися у формі прапора, створивши його "живий" образ, коли підняли над головою жовті та блакитні аркуші паперу. Організаторами проекту стали заступники директорів загальноосвітніх закладів з виховної роботи південної частини міста. Метою акції було виховання патріотизму у дітей Луганщини, соціальної громадянської активності, підняття національного духу братства ", - йдеться в повідомленні.

За даними прес-служби, в акції взяли участь 1 тис. 215 дітей, незважаючи на те, що проводилася вона під час канікул. До акції було залучено Національний проект Книги рекордів України, офіційний представник якої у складі експертної комісії зафіксував новий рекорд, про що було зроблено обліковий запис. Колектив учнів-учасників акції нагороджено Дипломом Книги рекордів України.

Таким чином, Лисичанськ увійшов в історію Книги рекордів України в категорії "Масові заходи. Розміри ", як" Флешмоб-акція створення прапора України з аркушів паперу за участю найбільшої кількості дітей і на максимальній площі ".

Фото: Лисичанська міськрада