На поруки випустили ще одного "драгобратського бійця"

Колегія суддів Апеляційного суду Закарпатської області ухвалила рішення випустити одного з "драгобратських бійців" Сергія Тищенка ("Нацика") на поруки народних депутатів

Про це повідомляє Закарпаття Онлайнпередає Еспресо.TV.

Разом з тим судді ухвалили рішення щодо Василя Малковича ("Хорват") - заступника командира ДУК ПС, начальника оперативного штабу військово-політичної операції "Блокада Криму", першого бойового командира 5-го ОБАТу ДУК ПС. 

Колегія суддів відхилила апеляцію, подану захисниками, і залишила Малковича під вартою.

У своєму слові в суді з розгляду апеляційної скарги Малкович звинуватив  голову Закарпатської ОДА  у злочинній діяльність в статусі голови Луганської ВЦА і в тому, що він очолює контрабандні потоки на Закарпатті.

Після ухвали суду міліція у коридорі намагалася витіснити людей, щоби вивести Малковича і доправити його в СІЗО, у залі суду відбувалися "заворушеня" - "Хорват" і його побратими вимагають Москаля", зазначає видання. 

"Спецназівці охороняють суддів, що, ймовірно, сховалися у нарадчій кімнаті", - пише ЗМІ.

"У приміщенні суду зчинилася потасовка. Побратимів, що не віддавали підсудного міліціонерам, намагався відтіснити "Беркут", до всього, ще й пустили у приміщенні сльозогінний газ, аби "викурити" присутніх. Люди не розійшлися, заявиши про готовність до блокування суду так довго, скільки буде потрібно, аби відбулися переговори з керівництвом міліції та представниками влади", - йдеться у повідомленні.