За минулу добу загиблих серед бійців ЗСУ немає

Протягом минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції жоден військовослужбовець Збройних сил України не загинув, двоє були поранені

Про це повідомив речник Адміністрації президента України з питань антитерористичної операції полковник Олександр Мотузяник, передає  Еспресо.TV з посиланням на Інтерфакс.

"За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український солдат не загинув, двоє дістали поранення", - розповів він на брифінгу в неділю в Києві.

Мотузяник зазначив, що на луганському напрямку було спокійно, на донецькому напрямку тривали бойові дії низької інтенсивності.

"Найбільшу кількість обстрілів зафіксовано в районі Донецького аеропорту. Важке озброєння противник не застосовував", - повідомив він.

За його словами, в районі с. Червона Талівка Станично-Луганського району Луганської області було зафіксовано проліт безпілотного літального апарата бойовиків.

У селищах Опитне і Піски Ясинуватського району Донецької області сили АТО потрапили під снайперський обстріл.

За словами Мотузяника, на маріупольському напрямку всі обстріли з боку бойовиків були прицільними, з використанням гранатометів і стрілецької зброї, в с. Старогнатівці Волноваського району Донецької області – також із використанням мінометів. Режим тиші бойовики порушували також і в с. Широкиному.