Знайшли уламок, який імовірно належить зниклому без вісти малайзійському Боїнгу

Біля південного узбережжя Таїланду знайшли великий уламок металу, який може бути частиною зниклого без вісти малайзійського "Боїнга" рейсу MH370

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на CNN.

Покривлений уламок знайшов на морському узбережжі тайської провінції Накхон Сі Тхаммарат рибалка. Влада Таїланду і Малайзії дослідить, чи дійсно шматок металу належав малайзійському рейсу MH370.

Міністр транспорту Малайзії Ліоу Тіонг Лай попросив журналістів не спекулювати на тому, чи міг належати уламок зниклому без вісти "Боїнгу" 8 березня 2014 року.

Участники поисков малайзийского "Боинга" Malaysia Airlines в Индийском океане потеряли гидролокатор, необходимый для обнаружения обломков пропавшего самолета.

Тим часом Російська служба BBC повідомила, що в неділю учасники пошуків зниклого літака загубили глибинний локатор. Апарат "стикнувся з грязьовим вулканом на висоті 2200 метрів від морського дна", сказано в заяві пошукової групи.

Пристрій зараз знаходиться на дні океану разом із 4,5 кілометрами кабелю. Пошукова команда впевнена, що з часом їм вдасться повернути втрачене обладнання.