Адвокат сім'ї Нємцова наполягає, що розслідування ще не завершене

Адвокат сім'ї Бориса Нємцова Вадим Прохоров повідомив, що передчасно говорити про завершення розслідування вбивства політика

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Газету.Ru"

За словами Прохорова, мова йде про виділення справи стосовно виконавців злочину в окреме провадження, але ніяк не про закінчення слідства.

"Розслідування вбивства Нємцова не припиняється, а всіма цими піар-заявами нам намагаються підмінити поняття. Буде виділено в окреме провадження справу стосовно виконавців, після чого почнеться процедура ознайомлення з матеріалами слідства. Потім вона буде передана до суду для розгляду, що, власне, збиралися зробити ще до Нового року", - заявив Прохоров.

Юрист підкреслив, що замовники злочину не встановлені, а імовірний організатор Руслан Мухудінов перебуває в розшуку.

"Наш найсильніший головний біль, що досі немає у справі ні організаторів, ні замовників. Вони не встановлені, і в тому напрямку про який ми говоримо - це оточення Рамзана Кадирова - це не працює", - підкреслив Прохоров.

Адвокат має намір домагатися спеціальної доповіді, присвяченій Нємцову, на сесії асамблеї ПАРЄ. При цьому адвокат не сумнівається, що сьогоднішні обвинувачені у справі Нємцова і є виконавці вбивства.