Луценко: БПП вимагає звіту від уряду Яценюка

Фракція БПП вимагає від уряду подати документи для проведення звіту уряду, який має відбутися не пізніше 45-денного терміну з початку року

Про це голова фракції БПП сказав з трибуни парламенту, передає Еспресо.TV.

"Прикро, що до звичної шоу-групи записних борців зі скотиняками  долучилося і керівництво Кабміну. У мене склалося враження, що тарифи врегульовані, інвестиції залучено, корупція і бандитизм подолані, і залишився один головний прожект - народний референдум. Більше цьому уряду займатися не цікаво нічим", - сказав Луценко.

Він вважає, що потрібно припинити перекладати на людей те, чим мають займатися політики, чиновники законодавчої і виконавчої влади.

"Той, хто так часто їздить у Європу мав би пам'ятати, що загравання з так званим народним референдумом в складні для країни часи призвело до смерті Веймарської республіки і встановлення абсолютної тоталітарної системи у Німеччини. Куди ви штовхаєте доведених до відчаю людей?", - риторично запитав голова фракції БПП.

Він нагадав, що згідно закону, за 45 днів після закінчення року, Кабмін подає звіт у парламент.

"Цей звіт має бути поданий 22 січня. Від імені фракції БПП вимагаю від уряду виконати закон, подати документи для проведення звіту уряду, який має відбутися не пізніше 45-денного терміну", - додав Луценко.

Голова фракції БПП у парламенті вважає, що саме під цей звіт можна встановити більш чіткі строки виконання коаліційної угоди і "найняти більш ефективних її виконавців".