Чоловік святкував відпустку і після 36-годинного алкомарафону помер

Житель Великої Британії Пітер Ніколсон (Peter Nicholson) помер після 36-годинного алкомарафону, влаштованого на честь початку відпустки з друзями в Таїланді

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на The Sun.

29-річний чоловік був виявлений мертвим у номері готелю після того, як напередодні в розважальних закладах випив чотири відерця горілки з енергетиком Red Bull, 20 пляшок пива і кілька порцій самбуки.

Інженер з міста Віган почав відзначати початок відпустки ще перед вильотом до Бангкок з аеропорту Манчестера. Під час рейсу з пересадкою в Катарі Ніколсон вживав віскі з колою.

Вранці, коли приятелям не вдалося розбудити британця, в готель прибула поліція і медики. У ході посмертного дослідження було встановлено, що у відпускника на 100 мл крові припадав 341 мікрограм алкоголю.

Елісон Матч, яка розслідувала смерть Ніколсона, припустила, що стимулюючі речовини в Red Bull замаскували прояви алкогольного сп'яніння, тому ні Пітер, ні його друзі не змогли адекватно оцінити стан британця.

"Він любив випити, але не був п'яницею. Тримав себе у формі, займався бігом. Любить їздити у відпустку і побував в Таїланді кілька разів", - розповіла пресі мати мандрівника.