Нардеп від "Батьківщини" був помічником Олега Царьова

Депутат від партії "Батьківщина" Олексій Рябчин був помічником нардепа від "Партії регіонів" Олега Царьова у Раді 6-го скликання

Про це повідомив у Facebook журналіст Дмитро Гнап, передає Еспресо.TV.

Він оприлюднив лист-відповідь з апарату Верховної Ради, в якому підтверджується той факт, що нардеп Олексій Рябчин декілька років назад був помічником-консультантом Олега Царьова.

"Місяць тому народний депутат від "Батьківщини" Олексій Рябчин образився на наш проект "Посіпаки". В нашій базі даних йшлося, що Рябчин Олексій Михайлович був раніше помічником народного депутата Олега Царьова. Пан Рябчин це назвав "неточністю або чорним піаром, або заказухою". Або припустив, що це міг бути інший Олексій Михайлович Рябчин - його повний тезка", - розповів Гнап.

Журналіст розповів, що це та сама людина, тому що збігається дата народження - 22.04.1983 року.

В свою чергу, Олексій Рябчин теж прокоментував викриття, знову заперечивши факт роботи з Царьовим: "Повторю ще раз те, що я писав раніше - я в своєму житті жодного разу не зустрічав пана Царьова і тим більше не виконував функцій його помічника. Про діаметрально різні позиції і погляди у мене з ним навіть писати не хочеться".