Завтра в Україні буде тепло і без істотних опадів

У п'ятницю в Україні без істотних опадів, місцями тумани, на дорогах подекуди ожеледиця

Про це повідомляє Укргідрометцентр, передає Еспресо.TV.

"29 січня вночі на Лівобережжі дощ та мокрий сніг, подекуди налипання мокрого снігу, на решті території, а вдень по всій країні, без істотних опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. На заході та півдні країни місцями туман. Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с, вночі та вранці у північних і східних областях місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, в Карпатах 1-6° морозу; вдень 0-5° тепла, на крайньому півдні до 8°", - йдеться у повідомленні.

Завтра у Карпатах без істотних опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Місцями туман. Вночі 1-6° морозу, вдень від 2° тепла до 3° морозу. Висота снігового покриву 12-18 см. У п'ятницю у високогір'ї Івано-Франківської та Закарпатської областей зберігається підвищена лавинна небезпека (ІІІ ступінь).

У Львові без істотних опадів. Місцями туман. Вітер північно-західний, помірний. Вночі 0-2° морозу, вдень 4-6° тепла.

У Дніпропетровську вночі місцями невеликий дощ із мокрим снігом, вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний, помірний. Вночі 0-2° тепла, вдень 2-4° тепла.

В Одесі завтра без істотних опадів. Вітер північно-західний, помірний. Місцями туман. Температура вночі 2-4°, вдень 4-6° тепла.

У Харкові вночі та вранці дощ із мокрим снігом, вдень без істотних опадів. Уночі та вранці місцями налипання мокрого снігу. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 0-2° тепла, вдень 2-4° тепла.

У столиці завтра без істотних опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, вночі пориви 15-18 м/с. Температура вночі близько 0°, вдень 1-3° тепла.