Арт-клуб Closer закриють на три місяці

Клуб Closer на Подолі закривають на три місяці після рейду, в результаті якого було виявлено 138 наркотичних речовин

Про це повідомив керівник департаменту протидії наркозлочинності Ілля Ківа на прес-конференції, передає Еспресо.TV.

"Все досить просто. Було скерування прокуратури, рішення суду про проведення заходів щодо арт-клубу Closer. Це вже були повторні заходи. Під час них було виявлено 138 предметів, які виявились наркотиками після експертизи. Це і марихуана, і ЛСД, і екстазі, і амфетамін. Було відібрано 10 людей з присутніх, проведені медичні аналізи. Є висновок, що всі ці 10 людей знаходились під впливом наркотиків. Вся ця інформація була передена у прокуратуру", - розповів представник МВС. 

Ківа також повідомив, що через повідомлення про перевищення службових обов'язків представниками поліції під час обшуків у Closer, була проведена внутрішня перевірка, яка не виявила перевищень повноважень чи порушень.

"Вчора Подільським судом міста Києва, за поданням прокуратури, було винесене рішення про закриття даного клубу на три місяці. Це вже друге попередження цьому клубу, наслідком якого стало закриття на три місяці. Перше попередження було винесене 4 місяці назад, після першої перевірки цього закладу. У понеділок буде надруковане рішення суду і опубліковане", - підсумував Ківа.