Кононенко готовий "хоч завтра" піти з парламенту, якщо вирішить фракція

Заступник голови фракції БПП Ігор Кононенко стверджує, що готовий скласти депутатський мандат, якщо так вирішить фракція

Про це він заявив, коментуючи звинувачення на його адресу з боку міністра економіки Айвараса Абромавичуса, повідомляє Еспресо.TV.

"У мене немає проблем піти з парламенту, я це можу зробити хоч завтра. Якщо буде рішення фракції, то я це зроблю", - пообіцяв Кононенко.

При цьому він відкинув всі звинувачення і заявив, що їх неможливо довести.

"Щодо звинувачень на мою адресу немає жодного документа. Його немає, не було і не буде. Це абсолютний антипіар", - вважає нардеп.

При цьому він наголосив, що заяви щодо нього, які раніше озвучувалися, ніколи не мали підтвердження.

"Були "мурзилки" Наливайченка - де вони?! Є якісь питання? Хоч одна міжнародна організація хоч щось відповіла? Далі були звинувачення Корбана. Де зараз Корбан і де його звинувачення, скажіть мені?! Легко звинувачувати людину, яка має позицію і не боїться її висловлювати", - заявив Кононенко.

Він також запевнив, що не заважав провести конкурс на посаду голови компанії "Укрхімтрансаміак", яку зараз обіймає наближений до "сім'ї" Януковича регіонал Віктор Бондик.

"Я завадив провести конкурс? Яким чином? Це повний абсурд! Декілька місяців тому я особисто спілкувався про це з Абромавичусом і звертав увагу, що до цієї людини (Бондика. - Ред.) є претензії і є кримінальні справи", - підкреслив заступник голови фракції БПП.

Кононенко також стверджує, що не нав'язував Абромавичусу підконтрольного собі заступника міністра економіки.