Vogue назвав Київ найкращим містом Європи для шопінгу

Американський журнал про моду Vogue опублікував статтю, у якій у переліку шопінг-точок Києва вніс і блошиний ринок, і елітний бутік Sanahunt

Про це повідомляє Еспресо.TV.

На американському Vogue вийшла стаття під назвою "Посунься, Le Marais: Київ може вважатися найкрутішим містом для шопінгу в Європі". Список місць шопінгу української столиці для видання підготувала відома українська модель Надія Шаповал. У її добірці і ринки секонд-хенду, в брендові магазини одягу від українських дизайнерів.

Atelier 1

Якщо ви шукаєте унікальні предмети брендів Comme Des Garcons, Junya Watanabe або Issey Miyake, ви обов'язково маєте йти в Atelier 1. Це перший концептуальний магазин в Україні з 10-річною історією. Він розташований в самому центрі міста, в підвалі старої будівлі з оригінальним дизайном та атмосферою. Порада: попросіть продавця показати вам вінтажний одяг, адже половина старих колекцій прихована.

Блошиний ринок на Лісовій

Розташований на кінцевій станції метро – "Лісова", він вважається одним з найбільших блошиних ринків Європи. Тут переважно шопляться молоді люди, які шукають оригінальні ковбойські чоботи або куртку-бомбер. Якщо вам пощастить, ви обов'язково знайдете старинні Armani або Chanel. Старовинні хутро та шкіра зроблять вас зіркою Street Style підчас Тижнів моди.

Corner Concept Boutique

Якщо ви бажаєте придбати український модний одяг, йдіть у Corner Concept Boutique. Тут представлений широкий вибір колекцій від українських дизайнерів. Це найкраще місце для покупки подарунків для друзів.

Ринок антикваріату у "Міжнародному виставковому центрі" на Лівобережній

Цей ринок працює лише 12 разів на рік, в останню суботу місяця. Цей ринок величезний і весь заповнений антикваріатом. Тут можна знайти традиційну українську вишиванку або килим XIX століття. А також тут можна знайти багато речей часів СРСР.

Hello Glasses

Hello Glasses знаходиться неподалік Corner Concept. Окуляри бренду Mykita не поступаються Miu Miu або Prada. А в підвалі будівлі розташований магазин Archive, де можна знайти багато нішевих парфумів. 

Prototype

Тут можна знайти чоловічий одяг авангардного стилю. Серед брендів є тут Guidi та Haider Ackermann.

Sanahunt

Sanahunt – це головний мультибрендовий бутік України розкішного одягу. Тут можна придбати Fendi, Lanvin, Balmain та Givenchy.

Asthik

Asthik представляє широкий вибір сучасних українських брендів та дизайнерів.