"Apple" знову стала найдорожчою компанією в світі

У четвер, 4 лютого, "Apple" змістила "Alphabet" з першого рядка, вартість цінних паперів "Apple" зросла на 2%, завдяки цьому виробник iPhone зміг повернути собі звання найдорожчої компанії в світі

Зміст

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на 9to5mac.com.

"За прогнозами аналітиків, суперництво між "Apple" і "Alphabet" триватиме і далі. В залежності від успіхів компаній, лідерство буде передаватися від однієї до іншої. Разом з тим, велика ймовірність того, що якщо інвесторам сподобаються новинки, які "Apple" представить в березні, вона зможе на деякий час зміцнити свої позиції", - йдеться в публікації.

Зазначається, що в четвертому кварталі 2015 фінансового року "Apple" отримала прибуток, що перевершив очікування аналітиків Волл-стріт дев'ятий квартал поспіль. Досягти цього вдалося завдяки попиту на iPhone в Китаї. При цьому продажі смартфонів компанії і комп'ютерів Мас підскочили до рекордних значень.

Як відомо, холдинг "Alphabet"на початку тижня опублікував фінансовий звіт за четвертий квартал 2015 року. Високі фінансові показники холдингу призвели до того, що його акції виросли на 8%. Цей стрибок дозволив "Alphabet" ненадовго стати найдорожчою компанією в світі.