Абромавичус розповів, як йому нав'язували Пасішника

Міністр економрозвитку та торгівлі Айварас Абромавичус у НАБУ розповів, як йому нав'язували т.в.о. директора "Нафтогазу" Андрія Пасішника в заступники

Про це він повідомив по закінченню допиту в НАБУ, передає Еспресо.TV.

"Я ніколи в житті ні з ким, крім своїх заступників і кимось вище прем'єр-міністра не обговорюю вакантні позиції і їх потенційний розподіл людей, взагалі з цим не пов'язаних. Охоронці Пасішника привезли повний пакет документів в понеділок увечері. Це так ніколи не робиться", - сказав він.

Абромавичус наголосив, що за 20 років своєї роботи ні від яких потенційних кандидатів не отримував повний пакет документів.

"Такі документи подаються таким чином: Служба кадровиків подає запит. Тут все до ниточки чітко і так далі. Через це Андрія Пасішника я бачу тільки по комітетам продажів нафти "Укрнафти". Один раз я його бачив на його День народження, після того, як компанія "Нафтогаз" перейшла в наше відомство. Я не знаю ні де він живе, ні звідки він родом, ні хто його сім'я, - я нічого про нього не знаю. Одна справа - працювати в комітеті, або в комісії - інша справа - так працювати. Це криза цінностей і криза довіри. Нажаль, все в українській політиці змішано, - з ким працюєш, з ким робиш бізнес, з ким навчався. Це неправильний підхід", - зауважив він.