Жінка прийшла на власні похорони розібратися з чоловіком, який замовив її вбивство

Громадянка Австралії прийшла на власні похорони, щоб викрити свого чоловіка

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на The Independent.

Ноела Рукундо у Мельбурні зустріла біженця з Африки - Баленгу Калали, який приїхав з Демократичної Республіки Конго: його село знищили солдати однієї з ворогуючих угруповань, причому його дружина і син загинули. Ноела і Баленга одружилися й оселилися в передмісті Мельбурна. У пари народилося троє дітей.

Ноела повідомила, що вони жили дружно, хоча її чоловік зарекомендував себе "жорстокою людиною".
У лютому 2015 року після церемонії похорону мачухи Ноели, її викрали невідомі і відвезли в будинок в передмісті Бужумбури. Там злочинці розповіли, що її вбивство замовив чоловік, і навіть дали послухати його особисте розпорядження про вбивство по телефону.

Виявилося, що наймані вбивці знали її брата. В результаті Ноель відпустили, вручивши їй мобільний телефон із записом розмов кілерів з її чоловіком і гроші за вбивство, отримані від Баленгі в якості оплати.

"Їдь до Австралії і розкажи іншим, що з тобою сталося", - сказали "вбивці".

Пізніше вони відзвітували перед Баленгой Калали про виконання замовлення.

Ноела встигла повернутися до Австралії якраз до власних символічних похоронів. Її поява на церемонії справила зрозумілий фурор.

Баленга, який спершу відмовлявся, врешті-решт зізнався, що зробив це з ревнощів, вирішивши, що Ноела хотіла піти від нього до іншого. В результаті чоловік отримав дев'ять років в'язниці. Однак незабаром Рукундо довелося переїхати в нове місце проживання: вона почала отримувати погрози від конголезької громади Мельбурна, обуреної винесеним Калали вироком.