Шокін вже зібрав томи справи проти Семенченка

У ГПУ вже зібрали томи справи проти нардепа від фракції "Самопоміч" Семена Семенченка

Про це на своїй сторінці у Facebook написав сам Семенченко, передає Еспресо.TV.

Нардеп розповів, що у січні цього року дізнався про незаконне прослуховування телефону, встановлення зовнішнього спостереження і створення групи зі збору інформації щодо нього.

"Я звернувся з офіційною заявою на ім'я генпрокурора, де виклав всі зазначені факти і зажадав припинити незаконне втручання в роботу народного депутата", - повідомив Семенченко.

Також він написав, що старший слідчий з особливо важливих справ Трофименко О.О. 5 лютого викликав "на бесіду" колишнього бійця Донбасу і почав схиляти його до дачі неправдивих показань щодо Семенченка.

"Знахабнівши (і очевидно ОТУПІВШИ) від безкарності в присутності адвоката почав зізнаватися у скоєнні негласних слідчих дій відносно народного депутата "три-чотири томи у мене матеріалів лежить (на Семенченка) - експертизи, експерименти, відео...", "справа часу пред'явити йому підозру",  - написав Семенченко.

Окрім того, нардеп  оприлюднив аудіо і відеозапис незаконних дій слідчого.

"Адвокат і ветеран "Донбасу" готові дати свідчення в СБУ і НАБУ... А громадян Шокіна і Матіоса ми з добровольцями відвідаємо найближчим часом", - додав Семенченко.