Марков обіцяє подати в суд на Італію та Україну

Колишній народний депутат Ігор Марков, який нещодавно втік з Італії в Росію, вважає, що з його арештом "Україна підставила Італію"

Про це він заявив у інтерв'ю для російського сайту "Украина.ру", передає Еспресо.TV.

Марков, який переховується на даний момент у Москві, розповів, що планує подати два судових позови.

"Я буду подавати в суд і на Італію, і на Україну. У мене буде два судових позови. Уже зараз призначено внутрішнє розслідування Інтерполу по моєму питанню. Його мета: з'ясувати, чому Інтерпол почав мене розшукувати за хуліганство. Навіть якби воно і було дев'ять років тому, то Інтерпол ніколи не розшукує за це. Давайте, в такому випадку подавати в розшук у Інтерпол тих, хто не платить аліменти", - заявив екс-нардеп.

Політик-втікач також розповів, що всі, хто займався його справою в Італії, нібито чудово зрозуміли, що "Україна - це Сомалі в центрі Європи, яка тільки тим і займається, що політичними переслідуваннями".

Марков також вимагає "нюрнберзького трибуналу", щоб "на лаву підсудних сіли всі покидьки, які захопили владу в Україні в лютому 2014 року".

"У моїй країні йде громадянська війна, і у кожного своя передова. У політиків - своя, у ополченців - своя, у журналістів - своя", - вважає Марков.