Печерський суд не поновлював екс-главу Держслужби зайнятості на посаді

Печерський суд Києва заявляє, що не приймав рішення про поновлення на посаді екс-глави Держслужби зайнятості Ярослава Кашуби

Про це повідомляє  Еспресо.TV з посиланням на прес-службу суду в Facebook.

"Суд не може самостійно приймати рішення щодо відсторонення підозрюваного від займаної посади. Вказана процедура може бути ініційована виключно органом досудового розслідування, в провадженні якого перебуває кримінальне провадження", – йдеться у повідомленні.

У прес-службі зазначили, що 7 грудня 2015 року слідчий суддя ухвалив рішення, яким задовольнив клопотання слідчого та продовжив строк відсторонення підозрюваного Кашуби Ярослава від посади голови Державної служби зайнятості (керівника Центрального апарату) до 12 січня 2016 року.

"Строк відсторонення Кашуби Ярослава зумовлений строками досудового розслідування, що встановлені постановою заступника Генерального прокурора України", – зазначають у суді.

Прес-служба зазначає, що наразі клопотань про продовження строку відсторонення Кашуби Ярослава від посади голови Державної служби зайнятості (керівника Центрального апарату) від органів досудового розслідування до суду не надходило.

У суді наголосили, що жодного судового рішення щодо поновлення Кашуби Ярослава на посаді Голови Державної служби зайнятості (керівника Центрального апарату) Печерський районний суд Києва не ухвалював.