У мережі з'явилося відео палацу Юри Єнакієвського

"Автомайдан" опублікував у мережі відео панорамних зйомок маєтку екс-нардепа Юрія Іванющенка, який знаходиться у Конча-Заспі

Про це повідомляється на сторінці "Автомайдану" у Facebook, передає Еспресо.TV.

"Палац Юри Єнакієвського, який ми відзняли восени 2015 р. На території продовжуються ландшафтні роботи, картинка тут з кожним місяцем після Революції Гідності стає все гарнішою і гарнішою", - прокоментували публікацію відео "автомайданівці".

  • Солом'янський райсуд Києва наприкінці січня виніс ухвалу, в якій повідомляється, що причиною закриття справи Юрія Іванющенка є "бездіяльність заступника генерального прокурора України Столярчука Юрія Васильовича, яка допущена під час досудового розслідування у кримінальному провадженні".
  • Іванющенку інкримінували незаконне збагачення на 72 млн швейцарських франків та організацію заволодіння 170 млн грн державних коштів, отриманих Україною від продажу квот Японії на викиди парникових газів згідно з Кіотським протоколом.
  • Прокурор Владислав Куценко заявив, що Генеральна прокуратура України не закривала і не збирається закривати кримінальне провадження стосовно бізнесмена, екс-нардепа Юрія Іванющенка.