Дострокові вибори призведуть до реваншу "Опоблоку", - Княжицький

Народний депутат, голова комітету Верховної Ради з питань культури і духовності Микола Княжицький вважає, що дострокові вибори призведуть до повернення політиків, які втратили владу внаслідок Революції Гідності

Про це він заявив під час круглого столу в Інституті Горшеніна, передає Еспресо.TV.

"Ми стурбовані тією політичною ситуацією, яка є в країні. З нашої точки зору, якщо зараз будуть оголошені нові вибори, якщо парламент не зможе прийняти нового прем'єра, якщо коаліція розпадеться, то очевидно, що на цих виборах, які будуть проводитись по старому закону, по змішаній системі, значну перемогу отримають ті сили, які в принципі отримали поразку після Майдану - це "Опозиційний блок", який дуже активно зараз піариться, їх представники досі контролюють деякі ЗМІ", - наголосив Княжицький.

Він додав, що шанси на проходження у парламент отримають "різні популістські сили, які хочуть зробити собі піар на всьому, що відбувається у країні".

"Попри те, що ми неодноразово висловлювали критичну позицію до деяких дій уряду і деяких міністрів, у тій складній ситуації, яка була, нам є чим пишатися у діяльності уряду, особливо це стосується позитивних оцінок МВФ", - зазначив Княжицький.