Справа Нємцова: Геремеєв заявив про свою непричетність до вбивства

Командир роти батальйону "Північ" Руслан Геремеєв заявив, що не причетний до вбивства політика Бориса Нємцова

Про це повідомляє "Росбалт" з посиланням на джерело, передає Еспресо.TV.

Видання повідомляє, що після того, як СК оголосив про закінчення розслідування справи щодо ймовірних виконавців вбивства, Руслан Геремеєв став частіше з'являтися в республіці, хоча до цього він намагався не виїжджати з одного з гірських сіл і його місце знаходження було невідоме.

Відзначається, що Геремеєв провів ряд зустрічей зі знайомими і висловив свою версію щодо розстрілу Нємцова.

За версією Геремеєва, в Москві він займався своїми прямими обов'язками, для яких і був відряджений до столиці - супроводом і забезпеченням безпеки високопоставлених представників Чечні.

"Робота займала багато часу, нічого іншого я не робив, звідки взялася ця "історія з Нємцовим",  навіть не уявляю. Я до цього відношення не маю, як і Заур (Дадаев, - ред.). Він майже весь час був поруч зі мною і не міг брати участь ні в чому подібному", - сказав він.

Зазначимо, Геремеєв належить до впливового клану. Його родичами є депутат Держдуми Адам Делімханов, сенатор Сулейман Геремеєв і начальник райвідділу внутрішніх справ Шелковського району Ваха Геремеєва. Співробітники ФСБ не стали ломитися до нього в будинок, а відстежили машину. Однак захопити Геремеєва не вдалося.