У ГПУ назвали заяву Каська "піар-акцією"

Прокурор Генеральної прокуратури України Владислав Куценко вважає, що заступник генпрокурора Віталій Касько сьогоднішньою заявою про відставку "пропіарився"

Про це Куценко заявив у коментарі Еспресо.TV.

"Замість того, щоб зосередитись на своїх обов'язках, Віталій Касько вирішив подати у відставку. У перші два місяці розгляду справи "діамантових прокурорів" пан Касько активно піарився, набуваючи собі міжнародної ваги", - заявив прокурор ГПУ.

Куценко повідомив, що лише Віталій Касько і Давід Сакварелідзе мали доступ до справи "діамантових прокурорів" і ніхто інший з генпрокуратури не міг в неї втручатися.

"Коли справа дійшла до суду, то чомусь з вуст пана Каська пролунало, що він не знав суті справи, не брав участі в її реалізації. Тепер справа у суді і її треба доводити до логічного кінця. Але його сьогоднішня заява, що справа розвалиться, це безпосередньо камінь у город Сакварелідзе. На наш погляд, треба було справу довести до кінця", - наголосив Куценко.

Прокурор назвав вчинок Каська "піар-акцією", а самого заступника Шокіна "піарщиком".

Що стосується звинувачень Каська у корупції, Куценко сказав, що міжнародне співробітництво, боротьба з корупцією і справа "діамантових прокурорів" були у ГПУ в підпорядкуванні Каська.