Ляшко назвав "спектаклем" голосування за відставку Кабміну

Лідер "радикалів" Олег Ляшко назвав "спектаклем" провал голосування за постанову про недовіру уряду

Про це він написав у Facebook, передає Еспресо.TV.

"Те, що відбулось сьогодні в Раді - це дешевий спектакль і відверта зневага над суспільством, в якому найбільша фракція БПП (пропрезидентська) обіцяє підтримати громадську думку, а на ділі обманює і намагається мудрих пошити в дурні пафосними заявам. Символічно, що "Опоблок" за відставку Кабміну теж не голосував. Це так вони "боряться" з антинародним урядом... Лицеміри і скотиняки!!", - написав Ляшко.

Лідер "Радикальної партії" нагадав результати голосування за постанову про недовіру Кабміну.

"Коли дійшло до діла - голосування за недовіру до уряду, яке могло спричинити відставку Кабміну - голосує наша "Радикальна партія", голосує "Самопоміч", голосує "Батьківщина". А БПП цинічно дає замість 120 цілих...97 голосів. Відповідно за відставку уряду голосів не вистачає! Хоча люди є в залі", - зазначив Ляшко.

"Блок Петра Порошенка" за цей проект постанови дав 97 голосів з 125 присутніх, "Народний фронт" - 0, "Опозиційний блок" - 8 з 10 присутніх, "Самопоміч" - 25 з присутніх 26, Радикальна партія -15 з 15 присутніх, "Батьківщина"- 15 з присутніх 16, "Відродження" - 0, "Воля народу"- 6 з присутніх 7 депутатів. Також дану резолюцію підтримали 28 позафракційних депутатів.