Прокуратура ще місяць обшукуватиме поліцію через "смертельну погоню" в Києві

Прокуратура ще місяць зможе проводити обшуки у будівлі Управління патрульної поліції Києва у справі загибелі 17-річного пасажира BMW

Про це йдеться в ухвалі Печерського районного суду міста Київ, передає Еспресо.TV з посиланням на "Укрінформ".

"Надати дозвіл слідчим слідчої групи слідчого управління та прокурорам групи прокурорів прокуратури міста Києва... провести обшук у будівлі Департаменту патрульної поліції національної поліції по вул. Народного Ополчення, 9 у м. Києві з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання і вилучення предметів та речей, а саме: оригіналів документів (журналів, актів приймання передачі тощо), що стосуються отримання, передачі та зберігання, видачі та здачі зброї, як табельної так і набоїв до неї, оригіналів завдань, маршрутів щодо виїзду на патрулювання території 07.02.2016, працівниками Управління патрульної поліції в м. Києві ДПП НП України, а також відшукання знарядь вчинення кримінального правопорушення", - йдеться в документі.

Згідно з ухвалою суду, слідчим відводиться термін не більше місяця для проведення обшуків у столичному Управлінні патрульної поліції.