Лорак назвала бойкот її концертів у США "політичною грою"

Співачка упевнена, що незадоволення українців її візитом до США – це "вистава", а вона "завжди зі своїм народом"

Про це Ані Лорак розповіла в інтерв'ю "Комсомольской правде в Украине", повідомляє Еспресо.TV.

На думку Лорак, незадоволення людей – це "політична гра", а за всіма акціями проти її виступів стоїть "режисер".

"Безумовно, режисер є. Прийде час, і ми дізнаємося імена - таємне рано чи пізно стає явним. Цькування, яке відбувається зараз, - частина політичної гри зі своїми правилами і прорахунками. Я завжди зі своїм народом - була, є і буду. Політики намагаються використовувати різного роду ситуації проти мене, але нехай це залишається на їхній совісті", - заявила вона.

Співачка, яка постійно виступає в Росії, чиї концерти в Україні зустрічаються акціями протесту, також наголосила, що скучила за концертами в Україні, на які, за її словами, українці дуже чекають, адже попит "величезний".

"Ви навіть не уявляєте, як я скучила. І як чекаю цих концертів. Мій директор щодня передає мені, з яких міст України дзвонять з проханнями організувати концерти: "Ми готові на передоплату, тільки давайте нам дати! Ми хочемо організувати, а люди хочуть вас бачити". При бажанні я можу робити по 3 концерти в день, є величезний попит. Але я не можу дозволити політикам використовувати мої концерти у власних цілях і вже тим більше - піддавати моїх глядачів найменшій небезпеці. З упевненістю можу сказати, що в найближчому майбутньому ми організуємо концерт і в Україні", - повідомила Лорак.