Бразильські будні: п'яна макака кидалася з ножем на відвідувачів бару

Відвідувачі бару в бразильському місті Тейшейра (штат Параїба) зіткнулися зі злою макакою, яка була п'яна та з ножем

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Мавпа на ім'я Чіко випила алкоголь кашасу, що залишився в стаканах, потім схопилася за ніж і почала погрожувати оточуючим. Щоб вгамувати тварину, довелося викликати пожежників. Один з членів пожежної бригади розповів, що макака нападала тільки на чоловіків, не чіпаючи жінок.

Мавпа заспокоїлася тільки після того, як залізла на плече жінки. В іншій замітці описані наступні пригоди Чіко: пожежні відвезли спійману тварину до природного заповіднику, але через пару днів їм знову довелося ловити його - мавпа представляла загрозу дітям, що живуть поруч із заповідником. Після цього її відправили в Бразильський інститут навколишнього середовища і поновлюваних природних ресурсів - там повинні вирішити, чи можна відпускати тварину на волю.

У Мережі є відео, на якому зображена макака з величезним ножем. Швидше за все, її зняли на даху бару, в якому вона влаштувала п'яну бійку.

У Бразилії небезпечні не тільки макаки. З початку 2016 року в Мережі розійшлося вже два відео, героями яких ставали краби, озброєні ножами.