Рішення суду схоже на розправу над Нацполіцією, - Шкіряк про стрілянину по BMW

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк обурений рішенням суду залишити під вартою поліцейського, який стріляв по BMW під час нічної погоні в Києві

Про це він заявив сьогодні на брифінгу, передає Еспресо.TV

"Вчорашнє рішення Печерського суду, хоча, скоріше Печерного суду, для МВС виглядає як спроба розправи над всією Нацполіцією", -  заявив він.

Також Шкіряк заявив, що не було жодних підстав оголошувати такий запобіжний засіб. Олійник нікуди не збирався втікати і активно працював зі слідством.

"Нацполіція надала всі матеріали прокуратурі, а Хатія Деканоїдзе гарантувала участь Сергія Олійника в усіх слідчих заходів. 20 нардепів готові взяти його на поруки. У нас не вкладається в голові, чому напередодні в тому числі дня вшанування героїв Небесної сотні був винесений такий вердикт", - зазначає радник міністра.

Шкіряк наголошує, що буде подана відповідна апеляція і запропонований запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, як і вимагали адвокати Сергія Олійника.

"Виникає запитання, чому обдовбаний відморозок, який і став причиною трагедії, гуляє на свободі, а поліцейський під вартою", - емоційно наголошує Шкіряк.