Хто такі "Революційні праві сили"

В організацію "Революційні праві сили" входять кілька колишніх батальйонів "Правого сектора" (яких виключили з організації) та скандальні нардепи

Про це йдеться в сюжеті Еспресо.TV.

Також в РПС входять члени організації "Білий молот" - ще одні вигнанці з "Правого сектора". З організації у березні 2014 року їх виключили з ПС через маргінальні дії і недотримання дисципліни. Одного з членів "молоту" затримували за підозрою у вбивстві трьох інспекторів ДАІ. Затриманим був Владислав Горанін, він зараз в президії РПС.

Ще в організацію входить екс-нардеп Юрій Кармазін та нардеп, керівник "Айдару" Сергій Мельничук, якого було виключено з фракції "Радикальної партії" через підпал воріт Міноборони.

Також журналіст Сергій Щербина у своєму Facebook написав, що один з ватажків РПС Кармазін - був адвокатом російського бізнесмена Костянтина Григоришина. 

"З більш сучасних справ цікаві походи Кармазіна в компанії Степана Хмари на форуми Саакашвілі і засідання осколків "Правого сектора" під керівництвом діячів із Закарпаття, які до участі в правому русі служили в місцевій СБУ", - написав він.

Зазначимо, раніше у "Правому секторі" (ПС) заявляли, що "Революційні праві сили" (РПС), які захопили готель "Козацький", не є частиною організації і не підпорядковуються їй. У ПС також зазначили, що дії РПС активно підігрують російській пропаганді.