Смертельна погоня за BMW: через прокуратуру водію досі не висунули підозру

Через дії прокуратури Національна поліція досі не висунула підозру учаснику нічної погоні зі стріляниною в Києві - водію BMW Ростиславу Храпачевському

Про це повідомив радник глави МВС Зорян Шкіряк у Fаcebook, передає Еспресо.TV.

"Стосовно розмов і спекуляцій навколо висунення підозри п'яному і обдовбаному громадянину, учаснику нічного "сафарі", водію БМВ, за чиєї вини сталася трагедія і загинула людина. Нацполіція робить все згідно своїх повноважень, в рамках закону. Ви ж розумієте, що ми як ніхто зацікавлені у якнайшвидшому і об'єктивному розслідуванні цієї страшної трагедії. Наразі, експертизи завершені. Сьогодні о 15:00, за присутності адвокатів, має відбутися відтворення злочину", - зазначив Шкіряк.

Він наголосив, що після завершення всіх необхідних слідчих дій учаснику події буде пред'явлено підозру в скоєнні важких злочинів.

"Затримка в часі відбувалася у зв'язку з діями прокуратури, котра чомусь не надавала Нацполіції допуск до матеріалів основної справи. Забігати вперед не буду, але негіднику світить не одна стаття, можуть додатися кілька важких. Побачимо, чи підтримають прокурори і чи будуть вони такими ж принциповими, як і під час арешту Олійника", - додав Шкіряк.