У США 23-річний українець 4 роки прикидався школярем, поки не арештували

Поліція штату Пенсильванія заарештувала 23-річного українця Артура Самаріна, який оформив підроблені документи і чотири роки видавав себе за 18-річного Ашера Поттса

Йому також пред'явлено звинувачення в сексуальному насильстві, повідомляє Daily Mail.

Українець після закінчення візи, що дозволяє перебувати в США, вирішив залишитися в країні. Для цього він підробив документи.

У 2012 році він вступив в старшу школу, де провчився, поки його не розкрили. Незважаючи на солідну різницю між реальним і фіктивним віком, Артуру вдалося тривалий час дурити всіх навколо. Він був активним членом шкільної спільноти, брав участь у благодійних акціях і кадетських програмах.

У травні-2014 він зустрівся з членом палати представників штату Пенсильванія Петті Кім, яка вручила "Ашеру Поттсу" сертифікат про вступ в освітню організацію "Національне товариство честі".

Українець добре знав англійську мову, тому не викликав підозр у адміністрації школи. Більш того, він значився серед кращих учнів.

Крім того, за даними правоохоронців, він вступав в сексуальний контакт з 15-річною ученицею, що заборонено місцевими законами.